Gastouder Christine, Gastouder in reeuwijk-dorp

Gastouder Christine Gastouder in Gouda // GOB Gouda // Gastouderbureau Gouda Ik ben Christine, gastouder in Reeuwijk-Dorp, getrouwd met Ted van Leeuwen en moeder van Roos en Dave. Wij wonen met veel plezier in Reeuwijk-Dorp en hier werk ik als gastouder. Ik vang kindjes op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Ik vind het heerlijk om voor de kindjes te zorgen, een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling en ze te zien opgroeien tot kleine individuen. Ieder kind is uniek, ontwikkeld zich op zijn eigen tempo en eigenwijze wijze en dat mag en kan binnen mijn gastouderopvang in Reeuwijk-Dorp, Cosy for Kids. Iedere dag is hier een beetje het zelfde, maar alle activiteiten zijn steeds anders. We spelen, zingen, lezen, leren, knutselen en rusten hier op zijn tijd graag. Aan de hand van thema's leren we en hebben we plezier. Kijk gerust voor een eerste indruk op mijn website: www.cosyforkids.nl 

Bericht voor Gastouder Christine, Gastouder in Gouda

Heb je een vraag aan Gastouder Christine Gastouder in Gouda? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Facebook Twitter Instagram Google+ LinkedIn
5 sterren - gebaseerd op 6 beoordelingen
Peuleyen 48 2742EJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland