Gastouder Femke, Gastouder in gouda

Gastouder Femke Gastouder in Gouda // GOB Gouda // Gastouderbureau Gouda Ik bied een kleine en vertrouwde gastouderopvang aan in de wijk Bloemendaal (Heesterbuurt). Ik heb plaats voor kindjes in de leeftijd van 0-4 jaar. Ik houd de opvang klein zodat ik ieder kind de aandacht en zorg kan geven die het nodig heeft.

In een vertrouwde, huiselijke omgeving schep ik de voorwaarden waarin uw kindje zich vertrouwd gaat voelen en zich dan kan ontwikkelen. Er is een vast dagritme waarin de kinderen herkenning en veiligheid vinden. Tijdens de opvang bak ik regelmatig brood, zing veel liedjes en ik ga iedere dag naar buiten. Ook laat ik de kinderen meedoen in het huishouden als ze dat willen. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen met de was opvouwen of helpen met het voeren van de konijntjes. Met aandacht en zorg worden de seizoenen beleefd en gevierd. Ook maken de kinderen kennis met mijn tuin waarin van alles gebeurt…van het zaaien van de pronkbonen in de lente tot en met het oogsten van het zaad in de herfst. Wekelijks brengen we een bezoek aan de boerderij Ouders Vrucht aan de Bloemendaalseweg waar we het leven van de koeien, varkens en schapen van dichtbij meemaken.

Ik ben zelf moeder van 2 kinderen in de tienerleeftijd (13 en 15 jaar). Door mijn opleiding op de antroposofische Pabo heb ik een pedagogische ondergrond die zeer van pas komt in dit werk. Ik sta open voor ouders die die andere voeding of andere luiers prefereren dan gangbaar is. Heb je ene vraag of wil je kennis maken laat hieronder een berichtje voor mij achter.

Bericht voor Gastouder Femke, Gastouder in Gouda

Heb je een vraag aan Gastouder Femke Gastouder in Gouda? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Facebook Twitter Instagram Google+ LinkedIn
5 sterren - gebaseerd op 6 beoordelingen
Peuleyen 48 2742EJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland