Gastouder Dorethé, Gastouder in gouda

Gastouder Dorethé Gastouder in Gouda // GOB Gouda // Gastouderbureau Gouda Ik ben Dorethé 24 jaar oud; ook wel ‘Tante Door’. Sinds 2 jaar werk ik als Nanny aan huis bij verschillende gezinnen.

Als alles het toe laat hou ik er van om er buiten op uit te gaan. Naar de speeltuin bibliotheek, kinderboerderij of lekker een rondje lopen of fietsen. Ik vind het leuk om met de kinderen te zingen en muziek te maken en daarom heb ik een muziekdoos gemaakt met verschillende muziekinstrumenten. Ook neem ik de kinderen mee in de dagelijkse dingen. Samen boodschappen doen en eten koken is iets wat we regelmatig doen.

Tijdens mijn werk kijk ik naar wat de kinderen nodig hebben en daar probeer ik zo goed mogelijk op in te spelen. Daarbij vind ik het belangrijk dat de kinderen mogen proberen en fouten mogen maken.

Ik werk op maandag en dinsdag bij een gezin in huis. Omdat de oudste naar school gaat lijkt het ons leuk om daar in huis nog een speel maatje te hebben! De tijden zijn 8.00-18.00.

Bericht voor Gastouder Dorethé, Gastouder in Gouda

Heb je een vraag aan Gastouder Dorethé Gastouder in Gouda? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Facebook Twitter Instagram Google+ LinkedIn
5 sterren - gebaseerd op 6 beoordelingen
Peuleyen 48 2742EJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland